Dia Internacional de la Dona a Sant Julià de Vilatorta

Propera edició: 08/03/2025

Sant Julià de Vilatorta - Dia Internacional de la Dona


Un any  més celebrem el Dia Internacional de la Dona al nostre poble amb activitats per reivindicar la igualtat de gènere. Comencem el divendres 8 de març,  a les 6 de la tarda, amb un escape de temàtica feminista, continuarem el dissabte 9 de març, a 2/4 de 6 de la tarda descobrint Dones Pioneres i finalitzarem el diumenge, a les 10 del matí amb Dones en Marxa. Ja us podeu inscriure.

Des de la regidoria d’Igualtat es presenten unes propostes que conviden a la reflexió i a la conscienciació sobre el paper de les dones i els estereotips. Totes les activitats son gratuïtes i estan obertes a tothom en suport a la Igualtat.

El divendres, a les 6 de la tarda, amb l’escape Vilatorta, ens passejarem pels carrers de Sant Julià de Vilatorta a través d’un joc de pistes. La finalitat és aconseguir pintar un mural feminista.

A través d'una APP mòbil s'hauran d'aconseguir punts per poder fer les proves físiques de la plaça de Catalunya i així poder participar en el mural. Es formaran grups de 3 a 5 persones i un responsable de cada grup haurà de portar un mòbil. Les monitores donaran les instruccions precises abans de començar l’activitat.  Es tracta d’un treball en equip i col·laboració. La quitxalla també pot participar sempre i quan en el grup hi hagi una persona major d’edat.
Generarem un espai MIXT i reflexionarem sobre la societat en la qual vivim a través del joc.
Gaudirem d'un espai de reflexió/debat sobre el contingut que s'ha visualitzat en el joc.

El dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda al Saló Catalunya, l’actriu Sílvia Aranda Anyé i la periodista Marta Palencia Lefler ens faran descobrir Dones Pioneres, Creadores de Grans Indústries. Per facilitar l’assistència a l’esdeveniment, l’Ajuntament posarà un servei gratuït de cangur a l’Aula de Cultura, de les 17:15 a les 19:.15 hores. Cal reserva-ho amb antelació trucant a l’Ajuntament abans del 23 de febrer.

Finalment el diumenge torna Dones en Marxa amb sortida a les 10 del matí de la zona esportiva. És un recorregut fàcil, de 8,5 km, apte per a totes les edats i obert a tothom en suport a la Igualtat. Inscripcions a l’Infovilatorta app: aneu a l’apartat esdeveniments i feu la vostra reserva. També ho podeu fer el mateix dia mitja hora abans de començar. 

Més informació i reserves a l'Ajuntament. Tel.: 93812179

Sant Julià de Vilatorta - Dia Internacional de la Dona
Sant Julià de Vilatorta - Dia Internacional de la Dona

Sant Julià de Vilatorta - Dia Internacional de la Dona

 

Centre informació 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Sant Julià de Vilatorta - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web