Museu de l'Aquarel·la de Llançà

El Museu de l'Aquarel·la és una col·lecció pública d'aquarel·les que neix l’any 1989 amb la donació per part del pintor J. Martínez Lozano d'un centenar d'aquarel·les a l'Ajuntament de Llançà.
 
L’Ajuntament de Llançà, en agraïment a tota aquesta aportació cultural al llarg de tants anys, així com també en agraïment a la donació d’obres realitzades per l’artista crea el Museu de l’Aquarel•la – J. Martínez Lozano per tal de deixar constància pel present i pel futur de seva obra i el seu nom.
 
La voluntat del fundador Josep Maria Martínez Lozano, en el moment de fer la donació, és la de dotar a Llançà d’un patrimoni artístic únic fins al moment a Europa i per tant atorgar a Llançà i a l’aquarel·la un protagonsime simbiòtic amb l’objectiu de promocionar i donar la importància i prestigi que es mereixen ambdues parts.
 
En l'actualitat el Museu de l'Aquarel·la disposa de 193 aquarel·les en el seu fons, la col·lecció és cada any una mica més gran fruit de les donacions i adquisicions que es realitzen per tal de seguir potenciant aquest santuari de l’aquarel·la.
 
Per ampliar notícies, horaris, propostes, exposicions podeu visitar la seva web (+intormació)
 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Llançà - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web