LletrEscena: Entre la Literatura i el Teatre a Teià

Propera edició: 15/03/2025 a 16/03/2025
Teià - LetrEscena


Del 14 al 17 de març Teià acollirà la tercera edició del Lletrescena amb la col·laboració de La Perla 29. Oriol Broggi i Albert Reverendo en seran els comissaris d'una edició protagonitzada amb el tema "Escriure o reescriure per a l'escena?". Aquesta serà la qüestió central del Lletrescena 24, que tractarà a través d'experts i professionals de la dramatúrgia, la direcció teatral, l'escriptura i la interpretació, amb lectures dramatitzades, música i teatre fet per professionals i per amateurs de la Societat La Flor de La Palma.

Podràs gaudir també dels Itineraris teatralitzats per racons singulars del poble o de la trobada de conductors del projecte Llegir el teatre, amb la col·laboració de Biblioteques de Catalunya i el TNC. A banda hi ha programats espectacles teatrals, mercat de llibres, concerts, converses i reflexions a càrrec d'Oriol Broggi i Albert Reverendo.

Com a novetat, dos reconeguts escriptors passaran tot el cap de setmana del Lletrescena a Teià. La idea és que coneguin i s'inspirin en els escenaris del poble per escriure una narració curta o una peça de teatre breu que tindrà Teià com a escenari de l'obra. Això permetrà anar confegint al llarg del temps un recull de relats que publicats s'anomenaran Col·lecció Escenes de Teià. Aquest any, els autors convidats són Ada Castells, escriptora i Carles Batlle, dramaturg.

Menció especial mereix la inclusió del Premi BBVA de Teatre d'enguany en el programa, amb l'obra El gegant del Pi de Pau Vinyals, que es representarà al teatre de La Palma en el marc del festival, iniciant així la gira de les cinc representacions a diferents sales del país, que ofereix el guardó.

Pots consultar-ne la programació aquí

Pots obtenir les entrades dels espectacles i els Itineraris teatralitzats a www.teia.cat o compres.teia.cat.

Teià - LetrEscena


 

Centre informació 1

Població: Teià

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Teià - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web