HospiBrick & Click, Fira de Lego i Playmobil a l'Hospitalet de l'Infant

Propera edició: 15/03/2025 a 16/03/2025

L'Hospitalet de l'Infant - HospiBrick & Click, Fira de Lego i Playmobil


El cap de setmana del 16 i 17 de març, l’Hospitalet de l’Infant acollirà la segona edició de l’HospiBrick & Click, la fira conjunta de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya.

Aquests dies, al pavelló esportiu, ubicat al carrer Tivissa 6, es podran veure 15 diorames de Playmobil i més de 60 m2 d’exposició de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. En total hi haurà més de 200 metres quadrats d'exposició, tres parades de venda d’aquestes joguines i una zona de jocs amb bricks de LEGO.

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant (ASHOFI) i diversos comerços locals també instal·laran parades en el recinte firal, amb productes relacionats amb aquesta temàtica.

A més, com a novetat, HospiBrick & Click comptarà amb un estand de Brick Club de Reus, un espai terapèutic d’habilitats socio-comunicatives i emocionals dirigit a persones amb diagnòstic reconegut de Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) de nivell 1-2 (Asperger). En aquest espai, es mostraran creacions dels joves d’aquest club, que participen en sessions basades en el joc, amb blocs de LEGO com a principal eina.

Els horaris d’obertura de la fira seran: el dissabte 16 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 21 h; i el diumenge 17 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 19 h. L’entrada serà gratuïta per a tothom.

Enguany, també com a novetat, es reservarà una hora de la fira per a l’entrada exclusiva de les persones amb neurodiversitat. Durant aquesta «hora tranquil·la», prevista per al dissabte 16 de març, de les 16 a les 17 h, es reduirà la intensitat luminíca i acústica del pavelló esportiu, perquè aquest col·lectiu pugui gaudir de la fira en un ambient de calma, sense soroll.

A més, el diumenge 17 de març, a les 18 h, se sortejaran 5 lots de productes Playmobil valorats en més de 600 € en total. Per participar en els sortejos, s'haurà de passar a recollir per l'Oficina de Turisme de Cal Forn de l’Hospitalet de l’Infant o pels comerços locals adherits a la campanya una butlletdel "Joc del busca click", omplir-la correctament i dipositar-la a l'estand de Comerç de la fira. Les butlletes també estaran disponibles els dies de la Fira al mateix estand.

El joc consisteix a trobar 6 figures gegants de Playmobil que s'han amagat als aparadors de 33 establiments comercials de l’Hospitalet de l’Infant.

Qui empleni correctament la butlleta (anotant bé el número de l’establiment on hagi trobat les 6 figures), rebrà un click de Playmobil de regal a l’estand de Comerç (fins a exhaurir existències). Com a novetat, si, a més, fa una consumició de 40 € com a mínim a un dels 17 bars i restaurants adherits a la campanya, serà obsequitat amb una bossa sorpresa de Playmobil (fins a exhaurir existències).
 

Centre informació 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant - Ajuntament
Vandellòs i l�Hospitalet de l�Infant - Agenda Cultural
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web