Amposta - Festival de Food Trucks 2024
Maials - Trobada de Gegants 2024

Espai rural protegit de Gallecs a Mollet del Vallès ***

A Gallecs, la preservació de la natura i l'agricultura tradicional s'uneixen a la pràctica del lleure i la realització d'activitats d'educació ambiental. Hi trobem diferents itineraris senyalitzats per fer a peu o en bicicleta i també podem gaudir de la fauna autòctona, sobretot els ocells que hi passen durant les migracions. D'uns anys ençà, Gallecs s'ha convertit en l'espai preferit de centenars d'aficionats al running, a les caminades o, simplement, a la natura.

Mollet del Vallès - Espai rural protegit de Gallecs
 

La principal activitat de Gallecs és l'agricultura, àmbit en el qual s'està portant a terme la conversió al conreu ecològic. El resultat és l'obtenció de productes ecològics com ara el pa d'espelta; les farines ecològiques, resultants dels blats antics que es conreen a l'espai com l'espelta, la xeixa, el blat Montcada (originari del Vallès) i el blat persa; la mongeta del ganxet (baluard Slow Food); el cigró menut, les hortalisses de temporada i la cervesa ecològica d'espelta, entre d'altres.

Els productes de Gallecs tenen el certificat ecològic del CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) i es comercialitzen a l'Agrobotiga de Gallecs amb la denominació de la marca Producte de Gallecs. 

Per conèixer rutes, itineraris... (+ informació)


Text: Ajuntament de Mollet del Vallès
 

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web