Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer a Vimbodí i Poblet

Propera edició: 24/05/2025

Torna un any més el VIII Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer. El certamen se celebrarà el dissabte 25 de maig al matí, i comptarà amb un total de cinc premis en metàl·lic: quatre de caràcter general (dotats amb 700€, 500€, 300€ i 100€, respectivament) i el premi especial ‘Vila vidriera’, també de 700€, en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat, reflecteixi el caràcter vidrier del municipi. El participant que opti per aquesta temàtica igualment podrà optar als premis generals.

Vimbodí i Poblet - Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer


Per facilitar la tasca de preparació del concurs, l'organització demana als participants que, si és possible, facin la preinscripció a través del correu ajuntament@vimbodiipoblet.cat. A més, cada participant podrà concursar amb una única obra, que s’haurà de realitzar in situ.

La tècnica pictòrica i el procediment són lliures. La mida del suport és lliure, amb el fons blanc o d'un sol color. Els/les participants portaran tot el material que els faci falta per a la realització de l’obra.

Aquest certamen artístic porta el nom dels pintors vimbodinencs Joan Potau i Martell i Adrià Campdesuñer i Vendrell, destacats exponents de les arts pictòriques de la primera meitat del segle XX al municipi. Convocat per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, el Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer fomenta l’art i la cultura i, al mateix temps, mostra la bellesa de la vila de Vimbodí, del monestir de Poblet i dels paratges de la rodalia, indrets que han inspirat a nombrosos pintors, des de Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Jaume Mercadé fins als mateixos Joan Potau i Adrià Campdesuñer.
 

Centre informació 1

Població: Vimbodí i Poblet

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vimbodí i Poblet - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web