Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella

Platja d'Aro

Castell-Platja d’Aro - Escultures urbanes


L’actual cosmopolitisme i dinamisme turístic de Platja d’Aro l’han convertit en un dels destins més atractius, no tan sols de la Costa Brava sinó de tota la Mediterrània.

Encara els primers anys del segle XX, l’actual Platja Gran era del tot verge, sense cap edificació d’alçada, i només un xic més a l’interior s’escampaven les primeres masies que s’havien establert a la plana.

El desenvolupament turístic definitiu es produeix amb el canvi de nom de Fanals d’Aro pel de Platja d’Aro (1962), el canvi de capitalitat i de l’Ajuntament del nucli històric i d’interior de Castell d’Aro a Platja d’Aro (1962), i de la primera gran campanya de promoció turística d’abast internacional El amor se cita en Playa de Aro (1964), que obsequia a algunes parelles casades a passar una setmana a la població.


Castell-Platja d’Aro - Escultures urbanes

Els darrers anys, Platja d’Aro ha consolidat la seva oferta comercial, turística i d’oci gràcies a la iniciativa privada i a la voluntat pública de destacar els atractius naturals ja existents i oferir noves possibilitats a l’entorn de la gastronomia, l’esport, la cultura, i com a destí de congressos i convencions.

Castell-Platja d’Aro - Escultures urbanes

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web