Oktoberfest de Calella

Propera edició: 29/09/2018 a 21/10/2018
Calella - Oktoberfest
Calella - Oktoberfest


Oktoberfest, Festa de la Cervesa de Calella. Festa popular amb la participació de bandes de música de diferents països europeus. La Festa s’inaugura el primer dissabte amb una gran cercavila de totes les bandes pels carrers de la ciutat a les 17.00 hores i, a les 22.00 hores, inauguració oficial amb el tradicional degollament del barril i lliurament de plaques a les bandes per part de les autoritats. Cada dissabte canvien les bandes i efectuen la corresponent cercavila, la benvinguda i el lliurament de plaques per part de les autoritats.

La festa es celebra en una carpa instal·lada a la platja Gran, al costat del Passeig de Manuel Puigvert. Disposa d’un gran escenari per l’actuació de les orquestres i està decorada al més pur estil bavarès, amb mobiliari típic. Es pot degustar la gastronomia típica i cerveses de més de quaranta marques diferents.

Calella - Oktoberfest


Algunes bandes compten amb més de seixanta músics que toquen cada nit a la carpa. Porten instruments i vestits tradicionals del seu país o regió.

Procedeixen d’Alemanya, Àustria, Suïssa, Dinamarca, Noruega, Hongría, Holanda, Suècia, Eslovènia i Tirol del Sud.

Per a més informació: www.calella-oktoberfest.com

Calella - Oktoberfest

Calella - Oktoberfest




 
Des de quan
Des de 1988

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Calella

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida Diputació de Girona Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web