Festa dels Súpers On Tour del Club Super3

Propera edició: 17/11/2019

Festa dels Súpers On Tour


Enguany la Festa dels Súpers ve carregada de novetats. El seu format canvia i no es farà en un únic espai com en edicions anteriors, sinó que arribarà a diferents ciutats de Catalunya. Una altra de les novetats és que et caldran invitacions per poder-hi assistir. Si no en tens, no hi podràs entrar.

La Festa dels Súpers On Tour serà un gran espectacle de dues hores, sense les activitats exteriors d'altres anys. Es farà en un recinte tancat i, per tant, l'aforament serà limitat. La festa continuarà sent gratuïta, però et caldrà reservar invitacions mitjançant la web del Super3 per poder assegurar el teu lloc a l'espectacle. Cada persona en podrà reservar un màxim de 4 invitacions, de les quals 1, com a mínim, ha de ser per a una persona adulta.

El Super3 ha preparat un gran espectacle en què participaran tots els personatges del canal. A cada ciutat, es farà un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. Només hi podràs assistir a un dels dos.

Si t'has passat tot l'estiu cantant les cançons de la família del Super3, estàs preparat per al viatge que emprendran el Pau, l'Àlex i la resta de membres de la família. Tots s'embarcaran al Supercreuer del karaoke, però només sabràs com finalitza el viatge si vas a la Festa dels Súpers On Tour.

Festa dels Súpers On Tour

 

PRIMERA PARADA: BARCELONA 27 D'OCTUBRE

La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour serà el 27 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Es farà un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. Pots triar a quin dels dos vols anar, però només podràs assistir a un dels dos. A l'exterior del Palau no hi haurà cap activitat.

L'espectacle tindrà una durada de dues hores, en què participaran els personatges del canal Super3 i també alguns personatges dels dibuixos animats. L'aforament és limitat i les localitats numerades. Això vol dir que necessites reservar prèviament les teves invitacions.

Abans de l'espectacle podràs adquirir alguns dels productes del canal al punt de la Botiga del Super3: com el peluix del Mic, de la Nenúfar o la Matoll, l'últim disc de la família del Super3...

Si vols anar a aquesta primera parada de la Festa dels Súpers On Tour, et caldrà adquirir unes invitacions. Per aconseguir-les, només hauràs d'entrar al web del Super3.

Molt important! No cal que siguis un súper per poder adquirir les teves invitacions.

Només es podran adquirir 4 invitacions per persona, de les quals una, obligatòriament, ha de ser per a un adult. Recorda que només podràs reservar per a l'espectacle del matí o de la tarda.

L'aforament és limitat i les localitats numerades. Això vol dir que, sense invitacions, no podràs accedir a la Festa dels Súpers On Tour.


SEGONA PARADA: TARRAGONA 17 DE NOVEMBRE

La segona parada de la Festa dels Súpers On Tour es farà el 17 de novembre al Tarraco Arena. Es farà un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. Pots triar a quin dels dos vols anar, però només podràs assistir a un dels dos. A l'exterior del Tarraco Arena no hi haurà cap activitat.

L'espectacle tindrà una durada de dues hores on participaran els personatges del canal Super3. L'aforament és limitat i les localitats numerades. Això vol dir que necessites reservar prèviament les teves invitacions.

Abans de l'espectacle, podràs adquirir alguns dels productes del canal al punt de la Botiga del Super3: com el peluix del Mic, de la Nenúfar o la Matoll, l'últim disc de la família del Super3,...

Si vols anar a aquesta segona parada de la Festa dels Súpers On Tour, et caldrà adquirir les invitacions. Per aconseguir-les, només hauràs d'entrar al web del Super3.

Molt important! No cal que siguis un súper per poder adquirir les teves invitacions.

Només es podran adquirir 4 invitacions per persona, de les quals una, obligatòriament, ha de ser per a un adult. Recorda que només podràs reservar per a l'espectacle del matí o de la tarda.

L'aforament és limitat i les localitats numerades. Això vol dir que, sense invitacions, no podràs accedir a la Festa dels Súpers On Tour.
 

Ah, i si vols veure més informació de la festa, consulta www.super3.cat/festa/


 

Centre informació 1

Diputació

Població: Barcelona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web