Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt

Propera edició: 28/09/2024 a 15/12/2024

Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt


Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que es celebra principalment a les ciutats de Girona i Salt entre els mesos d’octubre i desembre, una finestra oberta al món i un punt de trobada entre l’escena catalana i la internacional, un espai d’exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i la producció d’espectacles, un impulsor de les xarxes d’intercanvi professionals. És un festival d’arts escèniques que sobrepassa el marc del propi festival. Temporada Alta s'ha anat consolidant com un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional i internacional, i s'ha guanyat un lloc al mapa dels millors festivals europeus.

Els grans noms de l’escena internacional comparteixen escenari amb el talent nacional i les propostes emergents. Any rere any es procura oferir una programació àmplia i variada, una mostra de les tendències del moment. Es treballa per la pluralitat, per incorporar gèneres i propostes de tot tipus (circ, dansa, música en directe i cinema) a una programació complementada amb un bon nombre d’activitats paral·leles. L’interès per atraure i convèncer a tot tipus de ciutadans, amb gustos i interessos diversos, ha acabat convertint Temporada Alta en una cita ineludible.

Entenem Temporada Alta com un espai de creació i aventura, tant per a artistes com pel públic, i l’entenem sobretot com un espai d’exhibició de les personalitats més destacades de l’escena europea i la resta del món. Grans noms com Jan Fabre, Angélica Liddel, Krystian Lupa, Thomas Ostermeier, Peter Brook, Àlex Rigola, Claudio Tolcachir, Romeo Castellucci, Joan Ollé, Oskaras Koršunovas, Lluís Pasqual o Christoph Marthaler, entre d’altres, hi han deixat la seva empremta i un llarg historial de funcions úniques i excepcionals.

Per ampliar informació es pot consultar el web (enllaç)

 

Població: Girona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web