Mercats setmanals de Vic

Propera edició: 19/03/2019

Vic - Mercat dels dissabtes


El Mercadal, o Plaça Major, és un dels espais més característics i dinàmics de la ciutat. És aquí on cada dimarts i dissabte té lloc el mercat setmanal. Aquest mateix emplaçament ha acollit el mercat des del segle IX, molt abans que es comencessin a construir les primeres cases que dibuixen l'actual plaça. Avui dia encara podem trobar parades amb productes de la terra, flors, artesania i aviram, com també parades amb tot tipus de producte de roba i complements.

Cada dimarts i dissabte, el Mercat de Vic s'omple de vida, atraient visitants tant de la comarca d'Osona com visitants d'altres procedències.

Des de fa alguns anys, Vic fa diumenge. La ciutat compta amb un nou mercat al Barri del Remei-Estadi. 

És al Passeig de la Generalitat cada diumenge de 9 a 2h . Un bon nombre de parades, ofereixen gran varietat de productes, però el principal protagonista és la fruita i verdura i el producte fresc. L'objectiu d'aquest mercat és oferir al client una oferta variada i de qualitat. 

Actualment, el mercat el formen un gran volum de parades d'alimentació, com també de tèxtil i moda. Al mateix temps, s'està potenciant que el sector de l'artesania i el del planter i flor hi vagin tenint més presència.

Vic - Mercat dels dissabtes
Vic - Mercat dels dissabtes

Vic - Mercat dels dissabtes
Vic - Mercat dels dissabtes


 

Centre informacio 1

Diputació

Població: Vic

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Vic - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web