Dijous Llarder a Vic

Propera edició: 08/02/2018

Vic - Dijous Llarder
Vic - Dijous Llarder


El col·lectiu celebra aquesta diada dedicada al porc amb activitats gastronòmiques des del matí fins al vespre

Un any més, el col·lectiu Osona Cuina celebra el Dijous Llarder amb una gran festa popular a la Plaça Major de Vic. Els xefs osonencs volen transmetre l’esperit d’aquesta jornada tan nostra amb un seguit d’activitats gastronòmiques que giraran al voltant del porc, un dels productes més destacats del territori.

La cita arrenca, pels cuiners i per tots aquells que si vulguin acostar, la nit anterior amb la posada en marxa del foc i la col·locació dels porcs a la gran brasa que s’instal·la al mig de la plaça i on es couran durant tota la nit. Com ja és tradició, durant el matí per l’esmorzar i al migdia pel dinar, els cuiners dels restaurants del col·lectiu elaboraran els famosos entrepans de porc rostit (disponible aproximadament a les 12 del migdia) i, també d’altres derivats com cansalada i botifarra (des de primera hora del matí).
A més, durant el matí es realitzarà un taller d’elaboració de botifarres, destinat a les escoles de Vic que hi estiguin interessades.

La novetat d’enguany és que el col·lectiu també oferirà un sopar basat en tapes gastronòmiques que elaboraran els mateixos cuiners amb propostes tan dolces com salades, però totes basades en el producte estrella de la jornada, el porc. Així, trobarem des d’una “Costella lacada amb mel i carbassa al romaní”, unes “Crestes de porc amb curry i poma” o una “Pannacotta de llet d’ovella, greixons, salsa de maduixots i gerds”, són algunes de les més de 15 propostes que es podran degustar. A més, durant el sopar es podrà gaudir de música en directe i es comptarà amb una gran carpa climatitzada, condicionada per passar una gran vetllada.
Per aquest tast de tapes es posaran a la venda uns tiquets amb dues modalitats, a escollir entre el menú complert, de 25€, o el mig menú, de 15€.

Una vegada més, l’esdeveniment compta amb el suport i col·laboració d’Estrella Damm, així com la reconeguda marca del sector carni Ral d’Avinyó. A més, durant el sopar es podran degustar els vins i caves de la marca Parxet, nou patrocinador del col·lectiu; així com els productes d’Osona Terra, col·lectiu osonenc de productors que estaran representats en les diferents tapes que se serviran al vespre. En aquesta edició també hi col·labora La Selecta, empresa manlleuenca de distribució gastronòmica, així com l’Escola d’Hostaleria d’Osona, Gros Mercat, Ajuntament de Vic i Dielta.

Lloc: Plaça Major de Vic

Hora: de 9:00h a 16:00h i de 19:30h a 22:30h

Preu:
Esmorzar i dinar: Entrepà i beguda 5 euros
Sopar: Menú Complert (16 tapes i 2 begudes) 25 euros i Mig Menú (7 tapes i 1 beguda) 15 € 


 

Centre informacio 2

Diputació

Població: Vic

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Indica el teu correu electrònic i t?enviarem les novetats sobre les fires, festes i mercats de Catalunya.

Correu electrònic
Donar-me de baixa

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vic - Ajuntament
Diputació de Lleida Diputació de Girona Diputació de Barcelona 
festacatalunya · Tel. 938046359 · Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web