Automercat a Igualada

Propera edició: 04/05/2024 a 05/05/2024

Igualada - Automercat


Un any més Igualada acollirà la fira d’Automercat, l’outlet més gran de la comarca de cotxes de segona mà, una oportunitat per trobar el vehicle d’ocasió que s’està buscant sense haver de recórrer tots els concessionaris de la ciutat. Així més de 300 vehicles s’exposaran en un espai de 10.000m2. Un total de quinze expositors estaran presents amb les millors ofertes del sector.

Automercat ofereix la possibilitat de provar els cotxes que es desitgen, el vehicle comprat compta amb la garantia del concessionari expositor i existeix la possibilitat de vendre el cotxe vell al concessionari venedor. A més a més entre tots aquells que es comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que podran descomptar a la compra del seu cotxe.

L’entrada al recinte és gratuïta i es podrà visitar de 10 a 2 h del migdia i de 4 a 8 h de la tarda. Automercat espera rebre visitants de tota la comarca i altres poblacions veïnes. El públic d’automercat és un visitant interessat a adquirir un vehicle però també passegen moltes persones aficionades del sector i famílies que passegen encuriosides per veure de prop les ofertes que els 15 expositors oferiran.

Igualada - Automercat, cotxe
Igualada - Automercat, cotxe
 

Des de quan
Des de l’any 2002

Centre informacio 2

Població: Igualada

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Igualada - Ajuntament
On Menjar a Igualada (Restaurants)
Allotjaments a Igualada
Agenda Cultural Igualada
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web