Al Carrer, Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans

Propera edició: 04/07/2020 a 05/07/2020

Viladecans - Festival Al Carrer


El Festival Al Carrer Viladecans capgira el món de les arts escèniques i trenca qualsevol paret de l’escenari per portar-lo al mig del carrer. Música, dansa, circ, teatre, animació o titelles s’apropen al públic i s’obren a tothom durant el primer cap de setmana de juliol, els dies en què se celebra el festival, que ja s’ha convertit en una referència en el món de les arts al carrer.

Va néixer al juliol del 1990 i des de llavors ha celebrat una edició anual, fins arribar a ocupar una desena d’espais, carrers i places de la ciutat com ara el parc de Can Xic, els jardins de Magdalena Modolell o el Museu de Ca n’Amat. L’objectiu és que tot tipus de públic, tant adults com infants, els més avesats a les arts escèniques i els qui no ho són tant, gaudeixin de diferents propostes artístiques. Cada edició és diferent, però sempre s’hi repeteixen tres premisses: varietat, qualitat i gratuïtat de tots els espectacles.

Cada any s’acompanya d’una jornada professional, dirigida a artistes, companyies, tècnics de cultura i programadors, que facilita el contacte entre uns i altres perquè en sorgeixin noves contractacions o projectes de futur, a més de permetre conèixer l’aspecte professional de les arts al carrer.

Per a més informació: www.alcarrerviladecans.com

Viladecans - Al Carrer, Festival Internacinal de Teatre i Animació
Viladecans - Al Carrer, Festival Internacinal de Teatre i Animació


 

Des de quan
Des de 1990
 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Viladecans

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Viladecans - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web