Festa de la Verema de Cubelles

Propera edició: 07/09/2024 a 08/09/2024

Cubelles - Festa de la Verema


Cubelles sempre ha estat més arrelada a la terra que al mar, i la Festa de la Verema ens vincula amb la vinya, el paisatge i l’agricultura, base de la nostra cultura. Sent alhora un senzill però sentit homenatge als nostres avantpassats més propers:  homes i dones que van fer del treball de la terra, la seva vida i que encara avui segueixen treballant la terra per a poder oferir productes de qualitat. Ara, mercès al nostre paisatge marítim privilegiat, amb el progrés i els nous temps, el turisme ha pres el relleu en l’interès d’aquells visitants que anys enrere venien buscant les nostres fruites i els nostres productes de l’hort.

Durant la Festa de la Verema es pot gaudir d’una mostra dels vins i caves del Penedès i fer un tast de l’excel·lent oferta gastronòmica que els nostres restauradors ofereixen dia a dia als seus establiments.
 
Us convidem a tots a gaudir de la Festa de la Verema i us esperem als actes tradicionals que la conformen. Les activitats pensades amb molta estima i dedicació s’han preparat per commemorar aquesta festa arrelada a la nostra terra i cultura, que any rere any ens reuneix a totes i tots.

Per a més informació i programació (enllaç)


Cubelles - Festa de la Verema


 

Des de quan
Des de l’any 1987
 

Centre informacio 1

Població: Cubelles

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Cubelles - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web