Museu Romàntic de can Llopis de Sitges ***

Can Llopis és un edifici molt auster amb un cert aire neoclàssic. Josep Bonaventura Falç va construir aquesta casa a finals del segle XVIII, concretament l’any 1793 en un indret ja fora del nucli emmurallat. Aquesta important família es va emparentar posteriorment ams els Llopis, fet que va propiciar que l’edifici fos conegut a partir d’aquell moment amb el nou cognom.

Un personatge molt influent i reconegut d’aquesta nissaga sitgetana fou Bernardí Llopis i Pujol, nascut l’any 1822, fabricant de malvasia, un típic vi dolç molt representatiu de Sitges.

Sitges - Can Llopis. Museu Romàntic


Abans de la guerra civil l’edifici va passar a titularitat pública i l’any 1949 s’inaugurava l’actual Museu Romàntic de can Llopis de Sitges . És una excel·lent oportunitat per gaudir com vivia una família benestant a finals del segle XVIII però més propiament al XIX i inicis del XX.

El Museu, entre d’altres obres d’extrema singularitat, exposa també la col·lecció de nines antigues de l’artista i escriptora Lola Anglada amb un total de 400 peces de diferents països i èpoques diferents que oscilen entre els segles XVII al XIX.

 
Horaris
Per visites:
C/Sant Gaudenci, 1 . Telèfon: 93 894 29 69
m.sitges@diba.cat

Visites: a les hores en punt

Centre informació 1

Població: Sitges

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web