Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella

Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès - Mercat de la Carn


Al bell mig del nucli antic de Vilafranca del Penedès hi trobem un curiós emplaçament dedicat antigament al comerç de la carn . Si bé antigament hi havia set parades en actiu que venien productes cada dia de l’any, actualment s’havia reduït la quantitat, i l’Ajuntament decidí redireccionar el plantejament tradicional de l’espai i obrir el comerç a d’altres activitats com un restaurant i altres productes frescos.

Vilafranca del Penedès - Mercat de la Carn


Aquesta localització s’ha reconvertit en l’espai comercial més important del centre de la vila, a més de donar-li personalitat històrica i voluntat d’equilibrar el passat, el present, i les futures previsions comercials, creant un emplaçament de qualitat, i de característica bellesa arquitectònica.

Vilafranca del Penedès - Mercat de la Carn
Vilafranca del Penedès - Mercat de la Carn


Ja a l’entrada un bonic forjat situat sobre la porta dóna la benvinguda a tot comprador que, un cop dins, es troba amb un ampli espai diàfan de 720 m2 de superfície total construïda. Un reguitzell de finestrals amb arcs escarcers permeten l’entrada de molta llum a totes hores del dia, que ajuden a conformar aquest agradable indret d’intercanvis comercials.

Vilafranca del Penedès - Mercat de la Carn
 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
La Granadella - Setmana Santa 2023
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web