Fira Gastronòmica de l'Embotit a Bescanó

Propera edició: 06/04/2025

Bescanó - Fira de l'Embotit

La Fira de l'Embotit va néixer l'any 1996 al poble de Bescanó (El Gironès).

Amb l'objectiu de promoure a través de la venda directa, productes d’alimentació d'artesania del nostre país (embotits). Així doncs permet promocionar els productes i facilitar un circuit comercial per poder-los distribuir. 

Ofereix al visitant una ocasió única de poder comprar i tastar i adquirir una àmplia varietat de productes alimentaris. La gràcia de la Fira és que per un costat esdevé com un joc per al visitant i per l’altre és un magnífic mercat de vendes i promoció per a l’expositor.

La Fira de l'Embotit de Bescanó és un veritable aparador dels productes d’alimentació que s’elaboren, i que moltes vegades no tenen una difusió que traspassi més enllà del entorn més inmediat del fabricant. 

La Fira permet doncs, a les parades del sector alimentari fer arribar als ciutadans d’arreu molts productes de qualitat que no coneix o que no té sovint l’ocasió de degustar, convertint-se la Fira en un veritable i excel.lent mercat de promoció i venda per a l’expositor.
 

Bescanó - Fira de l'Embotit (Foto: www.besccano-firaembotit.cat)
Bescanó - Fira de l'Embotit (Foto: www.besccano-firaembotit.cat)

De 9 a 19h
27a edició
de la Fira de l'Embotit de Bescanó on trobareu una àmplia fira d'embotits, altres productes d'alimentació i artesania de qualitat combinat amb un munt d'activitats per a totes les edats, cercavila de gegants, sardanes, actuacions i molt més.
 
Des de quan
Des de l’any 1996

Centre informacio 1

Població: Bescanó

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web