Fira de l'Embotit de Bescanó

Propera edició: 17/03/2024

Bescanó - Fira de l'Embotit

La Fira de l'Embotit va néixer l'any 1996 al poble de Bescanó (El Gironès).

Amb l'objectiu de promoure a través de la venda directa, productes d’alimentació d'artesania del nostre país (embotits). Així doncs permet promocionar els productes i facilitar un circuit comercial per poder-los distribuir. 

Ofereix al visitant una ocasió única de poder comprar i tastar i adquirir una àmplia varietat de productes alimentaris. La gràcia de la Fira és que per un costat esdevé com un joc per al visitant i per l’altre és un magnífic mercat de vendes i promoció per a l’expositor.

La Fira de l'Embotit de Bescanó és un veritable aparador dels productes d’alimentació que s’elaboren, i que moltes vegades no tenen una difusió que traspassi més enllà del entorn més inmediat del fabricant. 

La Fira permet doncs, a les parades del sector alimentari fer arribar als ciutadans d’arreu molts productes de qualitat que no coneix o que no té sovint l’ocasió de degustar, convertint-se la Fira en un veritable i excel.lent mercat de promoció i venda per a l’expositor.

Per a més informació (enllaç)

Bescanó - Fira de l'Embotit (Foto: www.besccano-firaembotit.cat)
Bescanó - Fira de l'Embotit (Foto: www.besccano-firaembotit.cat)

La Fira de BESCANÓ, comptarà amb el mateix recinte firal que en edicions anteriors, parc de l'Ajuntament i carrers del barri vell del poble. Es tracta d’una de les poques fires ARTESANALS DE PRODUCTES ALIMENTARIS que queden a Catalunya i, per tant, dóna cabuda a activitats econòmiques de pràcticament tots els àmbits.

A la 26a Fira de l'Embotit de Bescanó s'hi podrà trobar tot tipus d'embotits de tot Catalunya, com ara la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració i els processos de producció, els productes com botifarres vermella, dolça, negra i blanca, fuets, llonganisses, peltrucs negre i blanca però també altres productes del porc, com carn de perol, greixons, etc, així com altres productes alimentaris com olives, galetes, xocolata, ametlles, formatges, salses, llaminadures, caramels, mels, pa, coques, anxoves, melmelades, licors naturals, ja que tots aquests productes són els protagonistes de la Fira de Bescanó que se celebra cada any el diumenge abans de Rams pels carrers de la vila. 
 
RECINTES FIRALS:
Plaça del poble i varis carrers del barri vell:
- Parades de productes d’alimentació

Aparcament de l'Ajuntament:
- Mostra d’automoció (motos, tractors i cotxes clàssics)
- Passejada infantil amb ponis

Espais del Parc de l'Ajuntament:
- Atraccions i activitats durant tot el dia (matí i tarda)
- Trobada de Puntaires
- Animació Infantil
- Audició de sardanes


 
 

 

Des de quan
Des de l’any 1996
Població: Bescanó

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web