Net. Fira del Sabó i la Cosmètica Natural de Montgai

Propera edició: 17/04/2022
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural


La fira del Sabó i la Cosmètica Natural se celebrarà el 23 de maig després de l’ajornament ocasionat pel darrer confinament comarcal decretat per la Generalitat. A causa de les mesures sanitàries, l'organització va decidir suspendre la fira el dia 25 d’abril i buscar una nova data que facilités l’assistència de públic i dels professionals del sector saboner i de la cosmètica natural que participen en aquest esdeveniment.
 
La pandèmia ja va ocasionar que l’any passat la fira se suspengués. Enguany, s’aplicaran les mesures sanitàries per tal de garantir-ne la celebració amb el màxim de garanties.

Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural

 
La inauguració serà a càrrec de l’Hble.Sra. Meritxell Serret i Aleu, actual diputada al Parlament de Catalunya i anterior Delegada del Govern de la generalitat a Brussel·les i abans Consellera d’Agricultura.
 
Les saboneres agrupades al volant de l’Obrador del Sabó de Montgai, faran durant tot el dia activitats diverses, com tallers, xerrades, demostracions i interacció amb el públic. Es farà un sorteig de 2 paneres de productes artesans relacionats amb el sabó i la cosmètica natural entre les persones que participin en les activitats.
 
L’esdeveniment firal, que serà a la plaça Prat de la Riba i al carrer Pare Mirats de Montgai, comptarà amb unes 15 parades de sabons i cosmètica natural, i uns 30 expositors artesans de productes de proximitat de la zona, així com espectacles de bombolles gegants a càrrec del Mag Reivax i també animació musical durant tota la fira a càrrec del Gegants de Ponts i el Grallers de Bellvís.
 
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural

La fira s’iniciarà a primera hora del matí amb la cinquena edició de la Marxa del Baix Sió. L’activitar forma part del projecte Marxa.cat que té entre els seus objectius promoure la pràctica saludable de l’esport i afavorir el coneixement i respecte de l’entorn. Els participants podran fer un recorregut lliure sense aglomeracions de sortida ni d’arribada i tindran tot el dia per dur-lo a terme. Les persones inscrites rebran un regal per la seua participació.
 
En aquesta edició de la Marxa, es farà un recorregut de 13,210 kms i passarà per tres municipis, Montgai, Cubells i Flix (Balaguer). Durant aquest recorregut es podrà observar la recent recuperada Peixera del riu Sió d’uns 80 metres de llargada, així com la Font Amarga i el Mirador del Baix Sió, amb uns paisatges de plena primavera del secans que permetran observar la rica varietat d’ocells esteparis i l’abundant flora existent a la zona.
 
A causa de l’actual pandèmia, és obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte firal, així com el rentat de mans i mantenir la distància de seguretat.


Per a més informació (enllaç)

 

Població: Montgai

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web