Lactium, la mostra de formatges catalans a Vic

Propera edició: 11/05/2019 a 12/05/2019

Vic - Lactium


LACTIUM, la mostra de formatges catalans celebra 10 anys.
La desena edició del LACTIUM, la mostra de formatges catalans, tindrà lloc al Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic els propers 12 i 13 de maig de 2018.

Per segon any, la Mostra està co-organitzada per l’OFIM (Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic) i ACREFA (Associació de ramaders i elaboradors de formatge artesà).

LACTIUM, la mostra de formatges catalans esdevindrà la Festa del Formatge Català, reunint el mercat de formatges més gran de Catalunya, i un potent i original programa d’activitats entorn a la cultura del formatge artesà.

Una mostra amb més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d’arreu del país que oferiran degustacions i venda al tall dels seus formatges,  maridada amb  la presència d’artesans i  productes agroalimentaris complementaris al formatge, els Amics del Formatge.

Un programa d’activitats per a tots els públics que combinarà activitats familiars i activitats formatgeres, especialment pels apassionats i bocafins del formatge, on podran descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics.

Una  nova edició del Concurs LACTIUM: formatges artesans de Catalunya, un dels concursos de referència, amb un prestigiós jurat i el “Premi Millor Formatge Català LACTIUM 2018”.

Un any més, el Parc Jaume Balmes, un dels parcs històrics al centre de la ciutat, acollirà aquesta nova edició del LACTIUM.  Un espai agradable i orgànic,  en perfecte harmonia amb els valors de qualitat que vol transmetre la Mostra.

Per a més informació: www.lactium.cat

Vic - Lactium

Vic - Lactium

Vic - Lactium vic, lactium

Vic - Lactium

Vic - Lactium 

Horari: Dissabte de 10 a 22 h i diumenge de 10 a 20 h
Entrada: Gratuïta

Centre informacio 1

Diputació

Població: Vic

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Vic - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web