Fundació Apel·les Fenosa al Vendrell

Vendrell, El - Fundació Apel·les Fenosa
Vendrell, El - Fundació Apel·les Fenosa


"L’escultor Apel·les Fenosa (Barcelona 1899 – París 1988) va deixar una obra important, amb centenars de peces realitzades entre França i Catalunya. Recolzat per Picasso , que va promoure la seva primera exposició a París l´any 1924, prologada per Max Jacob, va inspirar els poetes més grans del seu temps: Carles Riba, Josep Carner, Salvador Espriu, Max Jacob, Jean Cocteau, Paul Eluard, Henri Michaux, Francis Ponge, Jules Supervielle….


Vendrell, El - Fundació Apel·les Fenosa


La Fundació Apel.les Fenosa presenta al públic les seves col·leccions permanents d´escultures originals en terracota o guix sortides de l´estudi de l´artista, així com una selecció de bronzes monumentals.

La vocació primera de la Fundació Apel·les Fenosa és protegir, documentar i promoure l’obra de l´artista. Conserva, doncs, les escultures originals de Fenosa, així com un fons documental, destinat a tota classe de públic, i organitza exposicions temporals i diverses manifestacions culturals a l’entorn de Fenosa i d’artistes contemporanis", així es presenta aquest museu al seu web www.fundaciofenosa.org

Vendrell, El - Fundació Apel·les Fenosa
Vendrell, El - Fundació Apel·les Fenosa
Horaris
Fundació Apel·les Fenosa
c/ Major, 25
43700 El Vendrell
Tel. 977 15 41 92
www.fundaciofenosa.org


Població: El Vendrell

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web