Aula Aquàtica de la Masia Blanca al Vendrell

"Els mars i oceans ocupen tres quartes parts del planeta i, alhora, els ecosistemes marins i litorals presenten una alta biodiversitat i, suposen un component essencial pel que fa a la generació d’activitat econòmica i/o productiva.

En l’àmbit litoral i marí de la província de Tarragona, DEPANA considera que és important emfatitzar i donar visibilitat a la riquesa de la biodiversitat marina de la nostra costa, tot centrant-nos en activitats d’educació ambiental i sensibilització a l’entorn de la biodiversitat marina que alberga la reserva marina de la Masia Blanca al Vendrell . És per això que el Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell i DEPANA, impulsen la iniciativa “L’AULA AQUÀTICA DE LA MASIA BLANCA”, oferint visites guiades d’snorkeling per la superfície de la reserva marina, i un programa pedagògic destinat a alumnes d’educació primària i secundària.

Vendrell, El - Aula Aquàtica de la Masia Blanca
El Programa formatiu de la Masia Blanca pretén, doncs, fomentar la participació d’infants i joves en les activitats pedagògiques dissenyades coneixent la vàlua de la biodiversitat marina i litoral de la reserva marina de la Masia Blanca, i les amenaces a les què està sotmesa per tal de que siguin capaços d’analitzar-ne les causes, aportar possibles solucions, demandes, suggerències i inquietuds", així es descriu aquesta proposta des del web www.elvendrelturistic.com , espai en el qual es pot ampliar informació al respecte.


Horaris
Lloc de trobada
Aula Aquàtica de la Masia Blanca

Club Nàutic de Coma-Ruga
Pg. Marítim, s/n, 43880 Coma-Ruga
Tel. 610 75 06 16

Reserves
Patronat Municipal de Turisme del Vendrell

Av. Brisamar, 1 - 43880, Coma-ruga
Tel. 977 68 00 10
Serveis
A l’Aula Aquàtica trobaràs una exposició divulgativa sobre la reserva marina i un documental en completarà els teus coneixements. Després, podràs practicar snorkeling a la reserva marina de la Masia Blanca i gaudiràs d’un ampli calidoscopi de flora i fauna!

Per practicar snorkeling no és necessari tenir experiència prèvia, ni dur a terme un entrenament específic: tan sols cal saber nedar. A l’Aula Aquàtica rebràs l’equip estàndard, així com tota la informació per fer l’activitat.
Població: El Vendrell

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web