AMIC - Risc de rebrot al teu municipi

La Confiança de l'Arboç ***

Visita Virtual

PODEU VISITAR-LA VIRTUALMENT EN 360º


Arboç, L’ - La Confiança
Arboç, L’ - La Confiança

La Pastisseria La Confiança es troba ubicada a l’edifici de Cal Freixes , abans anomenat Cal Bernic , ocupant la planta baixa d’un edifici que fa cantonada i que té dos pisos, amb una vistosa decoració modernista (1912) de relleus florals. A la planta baixa trobem dues grans portalades d'arc rebaixat decorades amb motius vegetals.
Arboç, L’ - La Confiança

A la primera planta hi ha un balcó corregut amb una barana que combina la pedra i el ferro forjat, i dues portes balconeres d'arc lobulat decorades, també, amb elements vegetals. A la planta segona hi ha dues balconeres amb balcons independents de baranes ondulants de ferro forjat.
Arboç, L’ - La Confiança

La façana, pintada en un color rosat, es remata amb un fris esgrafiat i una cornisa sinuosa amb decoració floral a base d’una garlanda i fulla estesa en posició central i unes volutes que rematen els extrems. La façana lateral presenta una decoració de tipus més senzill, també a base d’elements vegetals. El coronament en aquesta façana presenta formes poligonals.
Arboç, L’ - La Confiança
Arboç, L’ - La Confiança
Població: L'Arboç

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Arboç - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web