La Garriga - Corpus 2024
El Pinell de Brai - Pinell Art, Fira d�Artesania 2024
Vinyols i els Arcs - Festa del Vi 2024

Cal Carnisser a Castellserà

Castellserà - Cal Carnisser

Cal Carnisser és un exemple d’arquitectura contemporània del segle XX amb un tractament a les façanes de caràcter historicista que magnifiquen l’edifici a la vegada que recorden l’activitat rural del lloc.

Castellserà - Cal Carnisser
Castellserà - Cal Carnisser

Es tracta d’un habitatge de planta baixa, dos pisos i terrat amb balustrada d’obra. A la planta baixa, l’entrada principal d’arc de mig punt està flanquejada per dues grans portalades de llinda. La maçoneria de la planta baixa és de carreus que presenten una combinació cromàtica.

Castellserà - Cal Carnisser
Castellserà - Cal Carnisser

Els dos pisos presenten una gran balconada correguda amb tres àmplies obertures cadascun. Destaquen en ambdós pisos els esgrafiats que decoren la façana amb dos amplis plafons que flanquegen l’obertura central i bandes de temàtica vegetal als extrems.

Castellserà - Cal Carnisser
Castellserà - Cal Carnisser

Al primer pis les escenes que es representen són la sega i una escena camperola bucòlica. Al pis superior hi trobem una escena floral i una representació amb diferents fruits de tardor com són les peres, les pomes o el raïm. Així, els esgrafiats de la façana podrien representar les quatre estacions de l’any: primavera (flors), estiu (sega), tardor (fruits) i hivern (escena bucòlica per la manca d’activitat al camp). 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Castellserà - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web