Ca l'Esquius

Ca l’Esquius , al carrer del Castell, és una de les cases pairals amb més història de Bellpuig que conserva la seva notabilitat malgrat haver patit reformes en algunes de les seves parts i l’estat de conservació d’altres.

Bellpuig - Ca l’Esquius

La casa, de dues plantes, presenta dues portes d’entrada, una d’arc de mig punt adovellada amb una flor de lis a la dovella central i una altra de rectangular amb motllura que dibuixa un arc conopial de característiques renaixentistes.

Bellpuig - Ca l’Esquius
Bellpuig - Ca l’Esquius

Per sobre de cadascuna de les portes s’obren sengles balcons. En una de les llindes hi ha la data de 1670 coronada per l’anagrama de Maria . Altres elements que trobem esculpits i gravats són els anagrames de Crist i de la Mare de Déu del Roser .

Bellpuig - Ca l’Esquius
Bellpuig - Ca l’Esquius
Població: Bellpuig

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Santa Fe del Penedès - Cava Forns Raventós
Moja - Cavas Hill
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web