Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada

Nucli antic

A part dels singulars punts d’interès turístic que ens ofereix la nostra visita a la vila de Bellpuig, els seus carrers i places constitueixen un constant degoteig de sorpreses immerses en el seu urbanisme, la seva arquitectura i el seu passat històric.

Bellpuig - Nucli antic
Bellpuig - Nucli antic

Antigues porxades de profunda tradició mediterrània ens reculen a l’època medieval i moderna de mercats arrecerats sota els porxos.

Bellpuig - Nucli antic
Bellpuig - Nucli antic

Habitatges senyorials de grans balconades ens transportaran a l’època d’il·lustres llinatges que marcaren l’esdevenir de la contrada.

Bellpuig - Nucli antic
Bellpuig - Nucli antic

Antigues xemeneies o campanars de fum que besllumen l’activitat de la vila de Bellpuig i de la seva gent en el quefer quotidià.

Bellpuig - Nucli antic

Edificis de grans dimensions com el Teatre Armengol , de tres cossos horitzontals en obra vista de maó, emmarcat pel monumentalisme academicista dels anys 40 del segle XX, responen a les idees estètiques del règim imperant en aquell moment de la nostra història.

Bellpuig - Nucli antic

Finalment petits racons i places degudament cuidats sovint ens permetran copsar el tarannà I la tradició agrícola de les seves gents, destacant per sobre d’altres activitats el conreu de l’olivera i la producció de l’oli.Població: Bellpuig

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web