Però que és això de la cassola? Doncs una menja molt pròpia de les terres de Lleida, on hi cap una mica de tot, des de tot tipus de carns, com a varietat de verdures i els imprescindibles caragols. És un plat que aprofita tot allò que la terra ens proporciona, ben condimentat i amb les proporcions justes. Diuen els entesos que hi ha tantes formes d’elaborar la cassola com cuiners a fer-la. Però el millor és no parlar-ne sinó degustar-la. I una bona manera de fer-ho és apropar-nos a Golmés en aquesta diada de la Festa de les Cassoles !!! |
10:00 h - Inici de la preparació de les cassoles al recinte del Parc del Centenari. Obsequi per a totes les colles participants. 11.00 h - Animació infantil al Parc del Centenari 12.00 h - 13.00 h - Obertura de portes del Pavelló Salvador Ezquerra per preparar les taules. 12:30 h - Actuació de la txaranga "Festucs Bras Band". 13:30 h - Entrega del tastet, als membres de la Comissió de Festes, de les cassoles participants en el concurs. 14.00 h - A dinar! 15.45 h - Entrega de l'obsequi a les cassoles participants i premi a la millor cassola!
Tot seguit:
I per acabar la festa: |
Des de l’any 1986. |