Temps de Pèsols al Maresme

Propera edició: 08/03/2019 a 28/04/2019

És ‘Temps de pèsols’ al Maresme!

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa una campanya per difondre les activitats gastronòmiques, els restaurants i els productors vinculats amb la perla verda del Maresme.

Els mesos de març i abril són els més esperats de l’any pels amants del pèsol, la perla verda del Maresme. Durant aquestes setmanes, són moltes les localitats que celebren fires i jornades gastronòmiques per donar a conèixer aquest producte i també són molts els restaurants que elaboren plats especials amb el pèsol com a protagonista.

Amb l’objectiu de contribuir a difondre les activitats que es generen al Maresme al voltant del pèsol, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa la campanya ‘Temps de pèsol’, una iniciativa per difondre tota l’oferta d’activitats, gastronomia i productors de la comarca relacionats amb aquest llegum. El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, considera que ‘és necessari impulsar conjuntament, com a comarca, aquells béns que tots compartim, com és el pèsol’. Arnó considera que el Consorci, a més ‘juga un paper clau en l’impuls de la comarca del Maresme com un enclavament gastronòmic de referència’.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha editat un díptic que recull els esdeveniments gastronòmics que se celebren als municipis de Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró; el llistat de restaurants de Cabrils, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar i Vilassar de Dalt que ofereixen menús especials amb el pèsol com a protagonista; i que també dona a conèixer els diversos productors d’aquest llegum que es troben repartits per tota la comarca. Aquesta campanya s’ha impulsat amb la col·laboració de Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme.

La Cuina del Pèsol del Maresme
La Cuina del Pèsol del Maresme 

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Cabrils

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web