La Petjada, Serveis Ambientals al Pont de Suert

Què és La Petjada, serveis ambientals, S.L.?

La Petjada és una empresa d’àmbit pirinenc que dinamitza diverses iniciatives relacionades amb l’estudi i el coneixement de l’entorn natural mitjançant la realització de campanyes de sensibilització, programes de gestió i projectes innovadors.

La Petjada va néixer l’abril del 2003 a l’Alta Ribagorça amb una clara vocació per ampliar el seu àmbit de treball a altres nivells comarcals del territori català i aragonès, tot aprofitant el potencial humà i tècnic que hom hi pot trobar avui dia.


Per què el nom de La Petjada?

Perquè el pas de l’home per la història sempre deixa una petjada,...de nosaltres depèn el reconeixement actual d’aquesta, i de l’encert de les nostres passes a l’hora de caminar ver el futur.

Des de La Petjada, serveis ambientals, S.L. pensem que només caminant es poden obrir nous camins vers un futur més sostenible, en definitiva, més respectuós amb el nostre entorn.


Qui composa La Petjada?

Actualment, La Petjada, serveis ambientals, S.L. està dirigida i gestionada per Judith Mira, del Ripollès i llicenciada en Biologia. És guia interpretadora del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i té una dilatada experiència en la realització de projectes d’educació ambiental i gestió d’espais naturals. També ha treballat com a tècnica municipal de medi ambient. Les seves principals aficions són la botànica i l’observació d’aus.

A més, La Petjada, serveis ambientals, S.L. disposa d’un ampli equip de col·laboradors i col·laboradores, que duen a terme treballs específics en els àmbits del guiatge, el senderisme, la realització d’informes ambientals, etc.

Entre aquests col·laboradors destaca en Thierry Quintilla, que és guia tècnic esportiu de muntanya.

 
Població: El Pont de Suert

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web