Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Propera edició: 14/05/2022 a 15/05/2022

Amposta - Festa del Mercat a la Plaça


La Festa del Mercat a la Plaça prepara una edició semiconfinada. Així, del 20 al 23 de maig, Amposta tornarà a principis de segle XX en la tretzena edició d’aquesta festa de recreació història. Ho farà, però, d’acord amb les mesures i restriccions vigents en aquell moment a causa de la pandèmia.

L’eix temàtic d’enguany seran els transports. Aquest havia de ser el tema de la dotzena edició, però com no es va poder dur a terme a causa del confinament, es rendirà homenatge a aquest sector en la tretzena Festa del Mercat. Una de les activitats al voltant d’aquesta temàtica serà una exposició al Museu de les Terres de l’Ebre.

Enguany també es tornarà a celebrar el ja habitual concurs de decoració d’aparadors i s’incorporarà una novetat: també es durà a terme un concurs de decoració de balcons. Les bases i requisits per participar-hi seran publicades durant la segona quinzena de març a la web de l’Ajuntament.

Pel que fa a la restauració, els establiments que ho desitgin podran participar de la Festa amb una terrassa on es podran realitzar vermuts, dinars i sopars (a domicili si les normatives ho dicten així) temàtics. Per participar, també ho hauran de fer mitjançant inscripció tal com dicten les bases que es publicaran les últimes setmanes de març. La resta d’activitats, com espectacles o representacions, s’han adaptat a l’aire lliure, d’acord amb els horaris i mesures establertes pel PROCICAT. 

Per a més informació: www.festadelmercat.cat

Amposta - Festa del Mercat a la Plaça (Foto: Ajuntament d'Amposta)
Amposta - Festa del Mercat a la Plaça (Foto: Ajuntament d'Amposta) 

Centre informacio 1

Població: Amposta

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Amposta - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web