Parc el Serrat

Monistrol de Calders - Parc el Serrat


En un serrat que s’aixeca a l’esquena del poble tal com el seu nom indica hi trobem el Parc el Serrat , un magnífic lloc des d’on s’albiren unes precioses vistes de tot el municipi i de la riera de sant Joan que el recorre amb les seves cristal·lines aigües.

Monistrol de Calders - Parc el Serrat


El parc el Serrat és un punt d’esbarjo per a la població , però també és un punt de memòria col·lectiva a l’hora que en aquest lloc hi trobem elements que rememoren la utilització del pedra en el món rural, com són diverses parets de pedra seca i una barraca de vinya , però també és un homenatge a l’antic ofici dels picapedrers, nombrosos a Monistrol de Calders i la seva contrada, homenatge que té un singular monument dedicat a la seva memòria i a la seva.

Monistrol de Calders - Parc el Serrat

En un extrem del parc hi ha un racó dedicat al mític futbolista blaugrana Ladislao Kubala , recordant la seva estada a Monistrol de Calders, amb un monument que en forma de silueta recorda aquesta mítica figura del futbol i una placa dedicatòria.

Monistrol de Calders - Parc el Serrat
Monistrol de Calders - Parc del Serrat

Monistrol de Calders - Parc el Serrat

Però és també lloc d’esbarjo, de diversió, d’oci, de retrobar-se amb amics i familiars i per aquest motiu el parc presenta una sèrie de bancs, taules i fonts.

Un circuit gimnàstic permet la pràctica de l’exercici en aquest espai.

Població: Monistrol de Calders

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cellers i Caves del Penedès
Tornen les Calçotades 2021-2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web