Funifira a Gelida

Propera edició: 06/11/2021 a 07/11/2021
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Gelida ha decidit ajornar l'edició 2020 de la Funifira a causa de la situació sanitària però espera poder celebrar-la amb normalitat el novembre de 2021.
 
Aquesta setmana des de l'Ajuntament de Gelida s'ha pres la decissió de d'ajornar definitivament l'onzena edició de la Funifira, que s'havia de celebrar enguany el cap de setmana del 6 al 8 de novembre. Una fira de promoció turística de Gelida que gira al voltant del Funicular del municipi i que conté propostes d'oci ferroviari, maquetisme, gastronomia i vins i caves. L'evolució desfavorable de la pandèmia amb les indicacions de les autoritats sanitàries d'evitar la mobilitat, de reduir al màxim la interacció social i, especialment, la suspensió de fires, festes i congressos, amb les limitacions als bars i restaurants, han estat determinats per l'ajornament d'aquesta edició.
 
Des de l'aparició de la pandèmia la regidoria de Turisme era conscient que la Funifira d'enguany no es podria celebrar com els anys anteriors. Fins al darrer moment però, s'ha pensat en diversos formats de celebració per tirar-la endavant, estudiant-los amb els col·laboradors que han participat els darrers anys i estudiant noves possibilitats.
 
Però amb les noves mesures decretades aquests darrers dies s'ha vist inviable assolir mínimament l'objectiu de la promoció turística de Gelida, en aquest context d'emergència sanitària. Per aquest motiu, finalment, des de l'Ajuntament, s'ha decidit posposar la present edició per al novembre de l'any vinent, coincidint amb les dates habituals d'aquest esdeveniment turístic i gastronòmic de referència a la comarca i que gira al voltant del maquetisme, l’oci ferroviari i el Funicular del municipi.
 
Malgrat tot, durant aquest any, des de l'Ajuntament es continuarà treballant per a la pròxima edició 2021, així com, en la difusió del municipi de Gelida i el nostre entorn, promovent activitats de caràcter turístic i cultural en la mesura que sigui possible.


Gelida - Funifira


Fa uns anys naixia la FUNIFIRA, una fira que a l'entorn del maquetisme i l'oci ferroviari volia dinamitzar i donar a conèixer Gelida.

Any rere any la FUNIFIRA ha anat prenent cos, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira.

Una nova edició de la FUNIFIRA és a punt d’iniciar-se. Una iniciativa de dinamització, de promoció de Gelida que vol mantenir el seu atractiu amb noves propostes.

Gelida - Funifira
Gelida - Funifira

Gelida - Funifira
Gelida - Funifira

Gelida - Funifira
Gelida - Funifira 

Centre informacio 1

Diputació

Població: Gelida

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Gelida - Ajuntament
Productes artesans
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web