Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró. Pèsols amb sèpia i patates
Propera edició: 19/03/2025 a 03/05/2025
El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme organitza, a cavall de l’hivern i la primavera, les Jornades del Plat de Mataró, un guisat de sípia amb pèsols i patates, que s’emmarquen en les jornades gastronòmiques del Pèsol del Maresme.
Mataró - Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró. Pèsols amb sèpia i patates (Foto: Ajuntament de Mataró)
Combinant les sèpies que es pesquen a la costa del Maresme i els pèsols i les patates que es conreen a la Serralada del litoral, Mataró ha creat el seu propi plat. I no només això, sinó que li dedica unes jornades gastronòmiques. Si vols tastar el plat de Mataró només cal que t'acostis a un dels restaurants de la ciutat que hi participen:
Caminetto · L'Harmonia · La Betana · Nou Daxana · Bar Cafè Nou · Bar Iluro