Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró. Pèsols amb sèpia i patates

Propera edició: 17/03/2021 a 01/05/2021

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza, a cavall de l’hivern i la primavera, les Jornades del Plat de Mataró, un guisat de sípia amb pèsols i patates, que s’emmarquen en les jornades gastronòmiques del Pèsol del Maresme.


Text: Ajuntament de Mataró

Mataró - Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró. Pèsols amb sèpia i patates (Foto: Ajuntament de Mataró)
Mataró - Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró. Pèsols amb sèpia i patates (Foto: Ajuntament de Mataró)


 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Mataró

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Mataró - Ajuntament
Santa Fe del Penedès - Cava Forns Raventós
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web