La Garriga - Corpus 2024
El Pinell de Brai - Pinell Art, Fira d�Artesania 2024

Celler cooperatiu d'Albatàrrec

El Celler Cooperatiu, en origen Molí d’Oli, construït el 1919, respon a les característiques pròpies amb que l’arquitecte Cèsar Martinell dotà les múltiples construccions agràries que projectà per cobrir les necessitats del cooperativisme durant el període de la Mancomunitat de Catalunya. Els cellers i edificis d’ús agrari projectats per Cèsar Martinell transpiren les solucions espacials de Gaudí i les formes i materials de Domènech i Montaner.

Albatàrrec - Celler Cooperatiu
Albatàrrec - Celler Cooperatiu

El Celler Cooperatiu d’Albatàrrec és un edifici entre mitgeres que correspon estructuralment a una sola nau, tot i que ha estat objecte de diferents remodelacions, creant un espai interior diàfan i convertint-lo en una gran sala. La façana principal és de maó i fa un joc de línies horitzontals i arcs esglaonats; la façana està rematada en forma triangular i resseguit per una motllura que imita un entaulament clàssic.

Albatàrrec - Celler Cooperatiu
Albatàrrec - Celler Cooperatiu

La façana dibuixa una gran arcada de maó amb dos nivells diferenciats, l’inferior corresponent a l’obertura d’entrada amb finestres esglaonades al costat i reixa de forja; i la superior diferents espais entre bandes sortints de maó que dibuixen els espais de grans finestrals, dels quals tan sols n’hi un d’obert.

Albatàrrec - Celler Cooperatiu

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Albatàrrec - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web