Fira Gastronòmica a la Sénia

Propera edició: 03/05/2025 a 04/05/2025
La Sénia - Fira Gastronòmica


La Fira Gastronòmica de la Sénia té lloc el cap de setmana vinculat a la Festa de Sant Gregori (o Diada del Recapte), que se celebra el dilluns més proper al dia 9 de maig.

Aquest lligam de la festa de Sant Gregori amb la gastronomia, va fer que l’any 2004 s’organitzés per primera vegada aquesta fira, un petit projecte de poble desenvolupat entre diversos organismes (Ajuntament, comerços, entitats, etc.), amb la intenció de buscar una forma lúdica de promoure els productes més típics de les nostres terres i, a la vegada, dinamitzar l’economia de la població.

L’essència més significativa d’aquesta Fira radica en buscar la qualitat dels productes alimentaris que s’hi exposen, per això, tota la gastronomia que hi participa és, exclusivament, elaborada de forma artesana, majoritàriament típica de les nostres terres, però també d’arreu del país, la qual cosa l’ha convertit en punt de referència sent l’única mostra que se celebra a la comarca del Montsià que promociona els productes alimentaris com a eix principal.

Per últim, amb la intenció de complementar i ampliar la mostra, s’organitzen de forma paral·lela, diverses activitats de gran atractiu que atreuen milers de visitants per la qualitat i singularitat de les mateixes. Entre aquestes, destaquen les demostracions a càrrec de grans mestres culinaris, les curses de cavalls pura sang i els concerts del Séniafest que, juntament amb la resta d’actes que conformen la Fira Gastronòmica de la Sénia, fan d’aquell cap de setmana uns dies semblants als de festa major.
 

Centre informacio 1

Població: La Sénia

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
La Sénia - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web