Serrat de les Forques

Sant Feliu Sasserra -Serrat de les Forques

El Serrat de les Forques , actualment ocupat per una construcció de formes modernistes la utilitat de la qual no se sap, és l’indret situat al capdamunt del poble on s’hi van penjar les últimes bruixes catalanes.

Sant Feliu Sasserra -Serrat de les Forques
Sant Feliu Sasserra -Serrat de les Forques

A la Casa del Consell i Jurats del Lluçanès es van jutjar 23 dones i al menys 6 foren executades. Per aquest motiu Sant Feliu Sasserra es considerada la capital de les bruixes de Catalunya.

Sant Feliu Sasserra -Serrat de les Forques

El Serrat de les Forques és un dels cinc punts de la ruta de les bruixes del Lluçanès juntament amb el comunidor , el roc foradat , el gorg de les Heures i les goles de Fumanya . Aquesta ruta enllaça diferents llocs vinculats amb el fenòmen de la bruixeria a la vegada que recupera històries i llegendes de cada lloc. Per entendre aquesta funesta època i la cacera de bruixes cal completar la visita amb el Centre d’Interpretació de la Bruixeria que hi ha al poble.

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Sant Feliu Sasserra

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web