Ara Lleida Estiu 2020

Can Madriguera de Taradell

L’edifici de can Madriguera , una de les cases destacades de la vila de Taradell, ho és doblement, per una banda per la seva arquitectura i per altra banda per la seva història, doncs, com diu una placa commemorativa EN AQUESTA CASA FEREN ESTADA / ELS POETES CARLES RIBA I CLEMENTINA ARDERIU / ELS ANYS 1947 I 1948 / EL POBLE DE TARADELL / HO RECORDA I ELS RET HOMENATGE / SETEMBRE DE 1994.

Taradell - Can Madriguera
Taradell - Can Madriguera

L’habitatge consta de dos cossos. El principal consta de planta baixa i dos pisos. L’acabat exterior és arrebossat amb unes esgrafiats de temàtica geomètrica de adornen la casa. Adjunt a aquest cos principal de l’habitatge n’hi ha un altre de planta baixa, amb utilització de magatzem-garatge, amb terrat amb balustrada de pedra, al damunt.

Taradell - Can Madriguera
Taradell - Can Madriguera


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Taradell - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Moja - Cavas Hill
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web