Un dia de nassos - Pallapupas

Propera edició: 08/06/2019 a 09/06/2019

Un dia de nassos - Pallapupas


Un Dia de Nassos de Pallapupas torna aquest juny per omplir Catalunya de #nasvermell

  • El 9 i 10 de juny, sis parcs de lleure familiar es sumen a la 9a edició d'Un dia de Nassos, oferint entrades a meitat de preu.
  • Un esdeveniment amb el que Pallapupas vol sensibilitzar a la societat sobre els beneficis del riure en infants hospitalitzats.

Un Dia de Nasos es celebra enguany els dies 9 i 10 de juny. El gran esdeveniment solidari que Pallapupas organitza amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la importància del riure com a eine per millorar l'estat emocional dels infants hospitalitzats, comptarà amb la col·laboració de sis parcs referents de lleure familiar.

Un dia de nassos - Pallapupas


Parcs temàtics de tota Catalunya se sumen a aquesta iniciativa
PortAventura, Tibidabo, Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura, Granja d'Aventura Park i Illa Fantasia participen a Un dia de Nassos 2018 oferint les entrades per aquests dies a meitat de preu. Part d'aquesta recaptació anirà destinada a l'entitat. Les entrades es poden adquirir únicament i de forma anticipada a partir del 8 de maig a través del web de Pallapupas www.pallapupas.org.

Per la seva part, el Club Super 3 també aporta el seu granet d'arena, fent que tots els seus socis puguin entrar al Zoo i a Catalunya en Miniatura de forma totalment gratuïta amb la compra d'un nas solidari el mateix dia.

A més a més, els Pallapupas visitaran aquests dies els parcs, fent que grans i petits gaudeixin d'una divertida estona.

Aquest any, gràcies a la incorporació de nous espais com és el cas d'Illa Fantasia, Pallapupas espera superar les dades de participació de l'edició anterior arribant a les 10.000 entrades venudes.

Un dia de nassos - Pallapupas


Creem una marea de nassos
Amb el fi de donar visibilitat a aquesta gran festa, Pallapupas anima a tothom a crear una gran "Marea de nassos" a les xarxes socials compartint fotografies amb un nas de pallasso i el hashtag #nasvermell. La iniciativa compta amb el suport de diversos personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide.

Els nassos solidaris es poden adquirir a la pàgina web www.pallapupas.org/undiadenassos així com a diversos comerços adherits a la iniciativa o in-situ, als parcs col·laboradors.

Un dia de nassos - Pallapupas


Parcs i dates d'Un Dia de Nassos 2018:

  • Port Aventura: 20 de maig
  • Tibidabo: 9 i 10 de juny
  • Zoo de Barcelona: 9 i 10 de juny
  • Catalunya en Miniatura: 9 i 10 de juny
  • Granja d'Aventura Park: 9 i 10 de juny
  • Illa Fantasia: 10 de juny
     

Un dia de nassos - Pallapupas

Un dia de nassos - Pallapupas 

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web