Escola Sant Jordi

Pineda de Mar - Escola Sant Jordi

L’edifici de l’Escola Sant Jordi , construïda l’any 1967 en maó vist, és una obra de l’anomenada escola de Barcelona d’arquitectura , dels arquitectes Oriol Bohigas , Josep Mª Martorell i David Mackay .

Pineda de Mar - Escola Sant Jordi
Pineda de Mar - Escola Sant Jordi

Aquest edifici és un exponent de l’arquitectura d’avantguarda i el seu interès principal és el seu plantejament conceptual, interpretant l’arquitectura escolar com un element actiu al servei de la pedagogia.

Pineda de Mar - Escola Sant Jordi

L’edifici presenta una planta baixa amb espais comuns (biblioteca, sala d’actes...), un pis on s’agrupen la pràctica totalitat de les aules i un terrat on hi ha el pati i la pista poliesportiva.

Pineda de Mar - Escola Sant Jordi

L’edifici s’articula al voltant d’uns espais comuns, tendint a la supressió de passadissos, cercant l’especialització funcional de les aules i un sentit unitari en la distribució d’espais que permet la interrelació d’activitats col·lectives.

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Pineda de Mar

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l�Ebre amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web