Mas Robert, la Torre de Llambilles

El Mas Robert, conegut també com La Torre de Llambilles, constitueix un conjunt rural format per un mas antic amb diferents edificacions (segle XVI)  i una ampliació eclèctica del segle XIX, de planta rectangular amb una torre i una gran sala al primer pis. El mas es troba coronant una petita ondulació del terreny, envoltada de camps de conreu.
Llambilles - Mas Robert, la Torre de Llambilles

Actualment l’ampliació corresponent al segle XIX està desocupada i tan sols està ocupada per uns masovers la part més antiga, de planta irregular amb diferents construccions. Cal destacar els contraforts de la façana est.
Llambilles - Mas Robert, la Torre de Llambilles
Llambilles - Mas Robert, la Torre de Llambilles

Altres elements arquitectònics que cal tenir presents són: un gran arc gòtic a la cuina de la planta baixa, la coberta de cairons del primer pis i el portal amb impostes, de reminiscència medieval, que ajuden a la llinda de pedra a salvar la llum.
Llambilles - Mas Robert, la Torre de Llambilles

El blanquinós mas Robert té una alta i prima torre moderna que corona la construcció mentre que a  pocs metres es conserva una antiga torre de carreus irregulars i foscos

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Llambilles - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web