Dia Internacional de la Dona a Sant Boi de Llobregat

Propera edició: 08/03/2020

Sant Boi de Llobregat - Dia Internacional de la Dona


L'Ajuntament vol reconèixer la seva contribució al sosteniment de la vida i de la societat

L'Ajuntament retrà homenatge a les dones jubilades de Sant Boi el dia 7 de març vinent (Complex Esportiu Pau Gasol, 18 hores). Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, cada any des de 2003 s'organitza a la ciutat un acte de reconeixement públic a un col·lectiu professional de dones.

En aquesta ocasió es vol reconèixer el treball -remunerat o no remunerat- realitzat al llarg de la vida per les dones que actualment estan jubilades. La intenció és reconéixer les feines que han fet -i que encara fan- aquestes dones: a la societat en general i al municipi en particular. Es tracta de tasques imprescindibles per al sosteniment de la vida i de la societat , poc reconegudes.

Els darrers anys, s'ha reconegut públicament el treball i el paper de les dones professionals dels sectors de la gastronomia i la restauració (2018), la comunicació (2017), la salut mental (2016), l'educació (2015), l'atenció social (2014), la música (2013), l'escriptura (2012), les arts escèniques (2011), les arts plàstiques (2010) o l'esport (2009).

 

 

Centre informació 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Sant Boi de Llobregat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Sant Boi de Llobregat - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web