Solsona dona la nota, Concerts d'Estiu

Propera edició: 01/07/2019 a 31/08/2019

Durant els mesos de juliol i agost pots gaudir d’un bon nombre de concerts d’estiu a Solsona, al Teatre o al carrer. A més, els dissabtes també hi ha sardanes i revetlles.

Solsona dona la nota


Dins el Solsona dona la nota s’hi encabeix el tradicional Cicle de concerts d’estiu, que n’és el component més antic i ja assoleix la trenta-setena edició. En aquest cas, s’aposta per formacions de casa i de fora a parts iguals. Totes les actuacions seran el divendres a les deu de la nit a l’emblemàtica plaça de Sant Joan i gratuïtes, excepte la del 6 de juliol.

De l’11 al 15 de juliol també s’interpretaran els set concerts del 2n Curs d’estiu de l’Associació del Mètode Suzuki de Catalunya, novetat d’aquest any. Es repartiran entre les places Major i de Ramon Llumà, l’Escola Municipal de Música i el Teatre Comarcal, tots d’entrada lliure.

A final de juliol prendrà el relleu l’AIMS Festival, l’únic de caràcter pedagògic del país, i que arriba a la seva dissetena edició. Aquest any el projecte creix amb la primera Acadèmia de Vents, i això també es traduirà en un major nombre de concerts. El 31 de juliol hi ha programat al Teatre Comarcal el concert inaugural de vents a càrrec de professors. La resta de cites del festival a Solsona estan repartides entre el 3 i el 19 d’agost.

Aquesta edició promet una gran varietat d’obres de diferents èpoques, entre les quals hi tenen cabuda, per exemple, el famós octet de F. Schubert i l’adaptació per a octet del Ball dels Gegants de Solsona de la coreana Jiesun Lim. A més, aquest estiu en lloc de quatre dies de música de l’AIMS al carrer n’hi haurà fins a vuit, dels 6 al 9 i del 13 al 16 d’agost, cada dia a les set de la tarda a la plaça de la Catedral.

La programació Solsona dona la nota també té una proposta específica per als joves amb el Cap de Setmana Jove, organitzat per Joventut Solsonina. Serà a la una de la matinada del 15 de juliol a la Sala Polivalent amb Homes Llúdriga, La Quinta del Barrio i discjòquei, per al qual l’entitat ha convocat un concurs a través de les xarxes socials. L’entrada valdrà 5 euros, tot i que també hi haurà una opció per a tot el Cap de Setmana Jove, que inclou la participació a una gimcana, un sopar dissabte i el concert, per 12 euros.

I com cada any, l’oferta musical de l’estiu també inclou sardanes a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, els dies 30 de juny, 14 i 28 de juliol i 15 i 25 d’agost a les set de la tarda al passeig del Pare claret, així com les revetlles setmanals dels dissabtes a dos quarts d’onze de la nit a la plaça del Camp. La temporada, en aquest cas, s’estrena el 7 de juliol, coincidint amb la celebració de Sant Cristòfol, i es tanca el 25 d’agost. En cas de pluja, les revetlles es traslladaran a la Sala Polivalent.  

 

Centre informació 1

Població: Solsona

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Solsona - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web