Ara Lleida Estiu 2020
Experiències per Catalunya

Capella de Sant Miquel dels Sants

Vic - Sant Miquel dels Sants
Vic - Sant Miquel dels Sants


Ens immergim dins el Vic més tòpic però alhora amb més personalitat. I devallem pel carrer de Sant Miquel dels Sants , patró de la ciutat de Vic , Aquest il.lustre personatge, Miquel Argemir i Mitjà , que fou Trinitaris Descalç, va néixer en una casa d’aquest carrer el 29 de setembre de 1591, i convertida en capella al segle XVIII. Va ser beatificat per Pius VI el 24 de maig de 1779 i canonitzat per Pius IX el 8 de juny de 1862. Va portar una vida de pregària i penitència, i sembla que va provocar admiració pel seu fervor i austeritat. S’explica que experimentava èxtasis en el decurs de l’Eucaristia.

Vic - Sant Miquel dels Sants


Es representa sempre amb l’hàbit trinitari (com apareix a la capelleta de la façana), i en ocasions agenollat davant del Santíssim Sacrament.

Vic - Sant Miquel dels Sants
Vic - Sant Miquel dels SantsDiputació

Població: Vic

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web