AMIC - Generalitat - PATRIMONI CULTURAL AMB ELS 5 SENTITS (lateral esquerra tot el web)
Ara Lleida Estiu 2020

Ca l'Olivella o Pallejà Paradís

Pallejà - Ca l’Olivella o Pallejà Paradís

Pallejà - Ca l’Olivella o Pallejà Paradís

Ca l’Olivella és una antiga masia reformada a començament del segle XX seguint característiques pròpies del corrent modernista imperant al continent europeu. L’edifici presenta una estructura de planta baixa i dos pisos. Ambdós pisos superiors presenten unes interessants galeries de finestrals. A la part baixa de l’edifici a la banda del pati interior hi ha grans finestrals protegits per una teulada de vidre sobre suports de ferro forjat.

Pallejà - Ca l’Olivella o Pallejà Paradís
Pallejà - Ca l’Olivella o Pallejà Paradís

Alguns dels elements característics de la reforma modernista de l’edifici els trobem a les parts altes del mateix, com som les teulades de ceràmica vidriada d’escata de peix rematades per elements de forja. L’edifici es coneix també pel nom de Pallejà Paradís, establiment dedicat a la restauració actualment ubicat en aquest històric edifici.

Pallejà - Ca l’Olivella o Pallejà Paradís

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web