AMIC - Generalitat - PATRIMONI CULTURAL AMB ELS 5 SENTITS (lateral esquerra tot el web)
Ara Lleida Estiu 2020

Cal Daunis

Pallejà - Cal Daunis

Pallejà - Cal Daunis

Al Passeig de les Masies trobem Cal Daunis (1914), habitatge unifamiliar que deu el seu nom a Joaquim Daunis i Muntada que n’havia estat el seu propietari. L’habitatge te dues parts diferenciades, el cos d’habitatge pròpiament dit, de planta baixa i pis. A la part baixa de la façana  s’obre un finestral ovalat. Al pis superior les obertures són d’arc esglaonat amb decoració ceràmica. A la façana les obertures donen a un balcó. L’edifici resta rematat per un terrat tancat per merlets, amb gerros al damunt,  que dibuixen semicercles tancats amb baranes de ferro.

Pallejà - Cal Daunis
Pallejà - Cal Daunis

Pallejà - Cal Daunis
Pallejà - Cal Daunis

I annexada a l’habitatge s’obre la porta  porxada d’arc de mig punt de maó amb teuladeta. Per sobre d’aquest porxo hi ha un terrat amb barana de gelosia de maó que dona al carrer. Unes columnes obrades en maó sustenten les bigues d’una pèrgola. 

Pallejà - Cal Daunis

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Pallejà

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web