Festa Major de Guardiola de Font-rubí

Propera edició: 15/08/2021

Estem en un any singular a les nostres vides, un any difícil des de molts punts de vista. Així i tot, els Administradors/es tenim la voluntat de fer poble, de contribuir a teixir relacions de veïnatge i no ens hem volgut quedar sense la nostra Festa Major!

Aquest any l’especial situació de la pandèmia ens ha obligat a fer un doble esforç. Hem anat un xic atabalats/des fent i desfent les activitats i adaptant-les a les mesures de seguretat. Finalment, hem organitzat una sèrie d'actes adaptats a les circumstàncies actuals, actes per ajudar-nos a superar una mica l’angoixa d’aquests últims mesos i crear un somriure en les cares de la gent al sortir de casa.

El resultat del nostre esforç és una Festa Major diferent, atípica i adreçada majoritàriament al veïnat del nostre municipi. Som conscients que no serà una Festa Major com la dels altres anys, però estem convençuts que hem pres amb bon criteri la decisió sobre quins actes tirar endavant i quins no, garantint en tot cas les mesures de seguretat apropiades.

Agraïm també la dedicació de totes les persones implicades en la preparació i organització, en especial a la Comissió de Festes, la tècnica de cultura Laura Pascual i la regidora Carme Sibil.

Animem a tothom del municipi a participar-hi, prenent consciència de la situació excepcional que vivim i tenint molt present les normatives: capacitat restringida, dur la mascareta posada, seure en les cadires, seguir les instruccions del personal de control i totes les mesures que, com veureu, s’expliquen en el programa.

Estem encantats/des de compartir aquesta Festa Major tan especial amb totes i tots vosaltres.

Administradors/es de la Festa Major 2020

Font-rubí - Festa Major de Guardiola (Foto: www.font-rubi.org)
Font-rubí - Festa Major de Guardiola (Foto: www.font-rubi.org)

Font-rubí - Festa Major de Guardiola (Foto: www.font-rubi.org)
Font-rubí - Festa Major de Guardiola (Foto: www.font-rubi.org)


 

Centre informacio 1

Diputació

Població: Font-rubí

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Font-Rubí - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web