Festa Major d'Arbeca

Propera edició: 15/08/2020
"Amb la col.laboració i participació de tots els veïns de la vila, Arbeca gaudeix en aquests moments d’una de les festes majors més importants i conegudes a nivell de Lleida.

Es realitza en la primera quinzena d’agost, i l’atractiu fonamental es centra en la realització de molts actes públics a l’aire lliure. Les activitats principals d’aquestes festes obren un ventall d’opcions com: cercaviles, actuacions de diables, activitats esportives, exposicions, pregó de festes, concerts de rock i balls de tarda i nit amb orquestes punteres, concerts de rock amb els millors grups del moment, banys d’escuma, ginkames (l’Arbequí de ferro), titelles, la guatllada de fi de festa i moltes actuacions que originen uns dies de diversió i esbarjo prou necessaris.

Cal remarcar finalment que aquestes festes han assolit un prestigi important principalment per la utilització de l’espai lliure i entorn del Col.legi Públic (antic castell d’Arbeca), ja que el contrast d’un calurós dia d’agost es veu refrescat per la marinada. Aquesta sensació és única i s’aconsegueix gràcies al marc incomparable que presenta aquesta ubicació.", així es descriu al web de l’ajuntament www.arbeca.cat .

Arbeca - Festa Major 

Centre informacio 1

Població: Arbeca

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Arbeca - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web