Can Frares o can Bach de Tiana

Can Bach, anomenada també Can Frares per haver pertangut a una comunitat de frares agustins, és una gran casal barroc probablement del segle XVIII com ho constata el seu aspecte, especialment el coronament de línies ondulants de la capella que es troba adossada a la casa.

Tiana - Can Frares o can Bach

L’edifici presenta una planta baixa i dos pisos, Al capcer que corona la façana principal trobem un rellotge de sol decorat a una profusa ornamentació abarrocada. La obertura central dona a un balcó amb balustrada de pedra sustentat per columnes de ferro colat, entre les quals s’obre el portal d’accés d’arc de mig punt.

Tiana - Can Frares o can Bach

Al lateral oposat a la capella s’obre una galeria porxada d’arcs rebaixats corresponent al primer pis, per sobre de la qual, a nivell del segon pis hi ha un terrat amb balustrada de pedra. La casa fou reformada a finals del segle XIX.

Tiana - Can Frares o can Bach


 

Consorci de Turisme

Població: Tiana

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Tiana - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Enoturisme a Catalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l�Ebre amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web