El Mirador, centre de descoberta de les Garrigues a les Borges Blanques

El Mirador, Centre de descoberta de les Garrigues , constitueix un espai per tal de promocionar i fomentar la visita turística de la comarca , tot apropant el visitant als seus lloc d’interès i al seu patrimoni, convertint-la en una visita dinàmica.

Aquest centre d’interpretació de les Garrigues convida al visitant a descobrir la comarca de les Garrigues a través de cinc grans apartats com són la introducció a la comarca, el coneixement dels seus pobles, la gastronomia i productes representatius, la pagesia i l’oli i les rutes per la comarca, amb inclusió d’algunes de temàtiques.

El Mirador és també un centre de difusió de l’oli d’oliva verge extra , de denominació d’origen Garrigues , produït a partir d’olives de la varietat arbequina . Des d’aquest centre es pretén valoritzar al màxim aquest producte de màxima qualitat obtingut a les cooperatives pageses o als molins particulars de forma completament natural sense manipulacions ni addicions.

El Centre de descoberta de les Garrigues compta també amb una sala d’exposicions temporals, una de les finalitats de la qual és donar a conèixer la producció dels artistes de la comarca.

Borges Blanques, Les - El Mirador, centre de descoberta de les Garrigues a les Borges Blanques

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Borges Blanques, Les - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web